Mai zilele trecute am participat la un interviu la o agentie de publicitate iar in urma interviului mi s-a dat spre rezolvare un brief de creatie. Unul dintre subiecte a constat in realizarea unei campanii de promovare a propriei persoane. Desi raspunsul nu a fost unul favorabil, directorul de creatie mi-a transmis ca descrierea de mai jos a fost apreciata cel mai mult.

Prin acest post, cei ce nu ma cunosc inca, au ocazia sa surprinda cate ceva din gandurile si persoana mea. Iar cum o descriere fara poza nu se putea, am atasat una, ce-i drept mai din tinerete dar sufletul este oricum acelasi :)

Veronica mă numesc și de ceilalți eu mă deosebesc./ Nu sunt mare, dar nici mică, sunt așa… mai potrivită./ Mie-mi place să gătesc, să dansez și să iubesc,/ Dar cel mai bine cuvintele le potrivesc./ Așa cum în dans pașii trebuie alternați astfel încat la final să iasă o coregrafie frumoasă,/ Așa cum la o prajiură trebuie sa îmbini ingredientele corecte pentru a obține un desert delicios,/ Așa-i și cu vorbele, trebuie să le mixezi, să le zăpăcești, să le amețești, până le găsești.. ordinea potrivită./ Ador cu cuvintele să jonglez,/ Idei trăznite, nebune și zăpăcite mai mereu mă năpădesc,/ Cu patinajul și fotografia mă mai delectez,/ Dar nici comunicarea, curajul, zâmbetul și inițiativa nu-mi lipsesc./ Pentru Copywriter eu ma pregătesc,/ Tare mult să impresionez îmi doresc,/ Și cu agentia să colaborez.

Cine ma place ma place asa :)